Gazdasági hivatal

Általános ügyintézési idő:

munkanapokon 10–12.30-ig, valamint 14–15.30-ig
(pályázati referensek esetében az ügyintézési idő az általánostól eltérhet)

Pénztári órák:

kedd 10–12.30-ig, valamint 13.30–15 óráig, péntek 10–13.30-ig
(sürgős esetben gazdasági vezetői engedéllyel az ügyintézési idő az általánostól eltérhet)

Központi telefonszám: 224-6700

  Név Mellék Szoba E-mail
gazdasági vezető Füriné Szekeres Nóra 613 3 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
jogtanácsos dr. Osvay Viktória 158 2 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
bérszámfejtés/munkaügy Sebő Éva 614 6 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
munkaügyi ügyintéző Halász Judit 677 6 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

társadalombiztosítás/

munkaügy

Pető Orsolya Terézia 615 6 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
belső ellenőr Oroszi Judit 437   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
pénztár Csia Szabolcsné (Andrea) 671 4 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
pénzügy Szűcsné Schváb Mária 616 7 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
pénzügy Várkonyi Zoltánné (Ida) 616 7 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
könyvelés Betáné Pap Krisztina 665 7 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
       
Terestyák Árpádné (Ildikó) 694 1 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
pályázat Füriné Szekeres Nóra 645 5 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Recskó Richard Róbert 384 5 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Takács Krisztián Márk 643 5 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Madari-Szabó Rita 643 5 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
titkárság Rácz Erzsébet 678 1 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
kézbesítés Magyar Edina 652 I/38 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Nagyné Gerencsér Tünde 652 I/38  
gépkocsivezetők    

TTI

II/212

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Harsányi Antal 676
Korondán Zoltán 676

 

Tájékoztató a BTK Gazdasági Szervezetének működéséről, főbb gazdálkodási szabályokról

A Gazdasági Szervezet elhelyezkedése